Puhtaamman ympäristösi puolesta!

Sinäkin vaikutat ympäristösi hyvinvointiin. Vaikutukset koostuvat monista tekijöistä ja eräs niistä on jätevesien asianmukainen puhdistaminen. Jos asut keskitettyyn tai kunnalliseen puhdistukseen kytketyllä alueella ja olet liittynyt siihen ovat asiasi kohdallaan. Mikäli taas kiinteistösi on haja-asutusalueella ja epäilet ettei jätevesien käsittelyjärjestelmäsi täytä Valtioneuvoston asetuksen 157/2017 vaatimuksia, niin NYT on syytä hoitaa asia kuntoon. Ota yhteyttä!

Suunnittelusta

Unira Oy on erittäin kokenut, sekä asiantunteva haja-asutusalueiden jätevesien käsittelyjärjestelmien suunnittelija ja toteuttaja. Olemme merkkisitoutumaton suunnittelija, joten suunnittelemme kohteeseesi ja sinulle parhaiten sopivan järjestelmän. Sellaisen, että se kestää ja toimii koko kiinteistösi elinkaaren ajan. Teemme myös puolestasi hankkeesta sähköisen lupahakemuksen kunnan rakennusvalvonnalle.

Laitteistot

Emme itse myy mitään laitteita, vaan kattavan yhteistyöverkoston kautta saamme kohteellesi parhaat tarjoukset suunnitelmanmukaisista laitteistoista ja niiden asennuksista.

Hoidamme kiinteistösi jätevesiasiat kuntoon ammattitaidolla, luotettavasti ja nopeasti.

Asennus, työnjohto, dokumentointi, huolto, sekä käyttökoulutus

Koulutetut ja motivoituneet asennus- sekä huoltoyhteistyökumppanimme tekevät osuutensa ammattitaidolla ja me suoritamme, halutessasi, viranomaisvaatimusten mukaisen KVV-työnjohdon. Näin varmistuu, että asennustyö tehdään tinkimättömästi suunnitelman mukaan. Teemme kuvallisen dokumentaation asennuksesta ja lähetämme sen niin rakennusvalvonnalle, kuin asiakkaallemmekin. Hoidamme, valvojana, myös loppukatselmuksen yhteistyössä rakennusvalvonnan kanssa. Annamme ko. tapauksissa perusteellisen käyttökoulutuksen asennetuista laitteistoista.

Kaikki edellä myös ”avaimet käteen” toimituksena

Edellä olevat voimme halutessasi tarjota ns. avaimet käteen -toimituksena, jolloin kaikki voidaan laskuttaa, yhteistyökumppanin kautta, yhdellä laskulla ja tarvittaessa hankitaan myös rahoitus!

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!